Skip to content

Per què obtenir el Certificat d’Eficiència Energètica (CEE)

Si ets propietari d’un habitatge o immoble, és important que coneguis la importància de tenir un Certificat d’Eficiència Energètica (CEE). Aquest document oficial proporciona informació sobre les característiques energètiques del teu immoble i la seva finalitat és aconseguir que els habitatges d’Espanya siguin tan eficients com sigui possible.

A continuació t’expliquem per què et convé tenir aquest certificat:

  1. Obligatorietat legal: És obligatori disposar del CEE per llogar o vendre un immoble, segons la normativa vigent.
  2. Informació clara i objectiva: El CEE proporciona informació sobre el consum energètic i l’eficiència de l’immoble, permetent als possibles compradors o llogaters conèixer el seu rendiment energètic.
  3. Valor afegit: Un immoble amb una alta qualificació energètica és més atractiu per als compradors o llogaters, ja que implica menors despeses energètiques.
  4. Estalvi econòmic: El CEE identifica les possibles millores energètiques que poden reduir el consum d’energia i, per tant, les despeses associades.
  5. Sostenibilitat: Obtenir un CEE és una forma de contribuir a la sostenibilitat ambiental i reduir l’impacte energètic.
  6. Consciència energètica: El CEE fomenta la consciència sobre l’eficiència energètica i promou el consum responsable d’energia.
  7. Certesa i transparència: El CEE proporciona una certificació oficial que avala l’eficiència energètica de l’immoble, generant confiança en els possibles compradors o llogaters.

Si necessites aconseguir el teu CEE, a GCT Energia t’ajudem a obtenir-lo de manera eficaç i eficient. T’ajudem amb l’obtenció del certificat del teu edifici, local o pis. Ens ocupem de tots els tràmits i gestions necessaris perquè el tinguis el més ràpid possible.

Certificat d’Eficiència Energètica (CEE) a GCT Energia

Som una empresa de consultoria i enginyeria energètica, especialitzada a donar servei a empreses amb grans costos en producció com és l’energia.

La nostra consultoria i enginyeria energètica ens fa competents a l’hora de presentar solucions personalitzades i a mida per a cada cas. Treballem amb empreses de diferents sectors i estudiem de manera individual cada cas per implantar solucions idònies i ajustades, amb la capacitat de reduir el cost econòmic d’energia del client.

A més, la nostra empresa és reconeguda per la seva sostenibilitat, amb la qual cosa naixem de la necessitat de portar el món cap a un entorn energètic molt més eficient. Així mateix, treballem amb les últimes tecnologies i sistemes de gestió d’energia per garantir la millor eficiència energètica possible.

La nostra experiència i trajectòria en el sector ens fa garantir un servei de qualitat i solucions ajustades a les necessitats de cada client. També oferim un tracte proper i familiar per acompanyar-te durant tot el procés d’obtenció del CEE i en la implementació de les solucions.

No esperis més, contacta amb nosaltres i comença a gaudir dels beneficis d’obtenir el teu Certificat d’Eficiència Energètica amb GCT Energia.