Skip to content

GCT Energia, solucions d’eficiència energètica per a empreses

GCT Energia és una consultoria i enginyeria energètica especialitzada en proporcionar solucions d’eficiència energètica per a empreses. La nostra companyia neix de la necessitat de portar el món cap a un entorn energètic molt més eficient i sostenible. Una solució per a moltes empreses que necessiten optimitzar els seus recursos energètics.

Ens centrem a donar servei a empreses del sector industrial i de serveis que tenen grans costos econòmics d’energia. Hem adquirit coneixement sobre diverses solucions que es poden aplicar gràcies a la gran varietat d’empreses amb les quals hem col·laborat. Per aquesta raó, sempre estudiem de manera individual cada cas, tret característic que ens fa competents a l’hora de presentar una solució.

Des de GCT Energia oferim diferents serveis a l’hora d’aportar solucions d’eficiència energètica per a empreses:

  • Auditoria energètica: elaborem una anàlisi exhaustiva dels processos i activitats que consumeixen energia per tal d’identificar millores d’eficiència energètica i obtenir estalvis. 
  • Certificacions energètiques: realització de la certificació energètica del teu habitatge i/o edifici. 
  • Assessoria i consultoria energètica: obtenció del millor preu de l’energia per a cada client i assessoria i consultoria en tota mena de temes energètics. 
  • Termografies: Disposem d’una gran experiència en l’anàlisi del comportament tèrmic i proporcionar diverses alternatives per millorar l’eficiència energètica. Detectem fuites, pèrdues de calor, avaries elèctriques, entre altres.
  • Sistemes de gestió energètics: implementem sistemes de gestió per tal de controlar consums, gestió i alarmes. Establim indicadors i analitzem les dades per tal de realitzar la millora continua.
  • Projectes d’energia renovable: estudis, projectes i instal·lacions d’energies renovables (fotovoltaica entre altres). 

Serveis i solucions d’eficiència energètica per a empreses

A GCT Energia tenim com a objectiu ajudar les empreses a reduir el cost econòmic de l’energia del client. Així, oferim solucions personalitzades, competents i a mida per cada cas. Ens comprometem a proporcionar assistència durant tot el procés d’implementació i a fer un seguiment continuat per validar els resultats d’estalvi energètic obtinguts. 

Els nostres valors principals són la personalització de les solucions i el servei integral que oferim a cada client. Tenim un fort compromís en oferir un tracte proper i familiar amb els nostres clients. El nostre objectiu és proporcionar una proximitat excepcional durant tot el procés per assegurar els millors resultats i la satisfacció del client. El nostre equip està format per enginyers i gestors energètics amb una llarga trajectòria en el sector i una gran experiència.

Si busques solucions d’eficiència energètica per a la teva empresa, no dubtis a contactar amb nosaltres per obtenir més informació. Confia en nosaltres per aconseguir els teus objectius!