Skip to content

GCT Energia, millor consultoria i auditoria d’eficiència energètica

A GCT Energia som una empresa compromesa amb l’eficiència energètica i el desenvolupament sostenible. Com a consultoria i auditoria especialitzada en eficiència energètica, ens dediquem a proporcionar solucions d’eficiència energètica a empreses del sector industrial, administracions públiques i particulars. La nostra missió és ajudar-vos a reduir els vostres costos energètics i millorar la vostra empremta ecològica.

GCT Energia és un equip de professionals formats i amb àmplia experiència en el sector energètic. El nostre equip està format per enginyers i gestors tècnics amb una llarga trajectòria en el sector, garantint la qualitat i la professionalitat en cada projecte.

Treballem de manera individual amb cada client per entendre les seves necessitats i presentar solucions personalitzades que proporcionin resultats competents i a mida.

Com a membres del Grup de Gestors Energètics de Catalunya, som reconeguts i autoritzats auditors energètics. A través de les nostres auditories energètiques, identifiquem d’on prové el consum i establim millores energètiques. 

Amb aquesta informació, estem capacitats per millorar la contractació energètica i avaluar les oportunitats d’estalvi i millora de l’eficiència energètica de la vostra empresa.

Entre els nostres serveis, analitzem els consums i reduïm el consum de kWh a partir de propostes de millora energètica

GCT Energia: consultoria i auditoria d’eficiència energètica

Som una empresa reconeguda i autoritzada en auditoria energètica. Estem inscrits al registre de proveïdors Energètics de l’IDAE, garantint la qualitat en el nostre servei i en la implantació de solucions.

La sostenibilitat és el nostre valor principal. Estem compromesos a contribuir en la transició cap a un entorn energètic més eficient. Creiem que és essencial per al futur del nostre planeta i per al vostre negoci. Per això, oferim solucions que prioritzen l’eficiència energètica, utilitzant tecnologies innovadores i sistemes de gestió avançats.

La qualitat és una part integral de tot el que fem. Garantim un servei de qualitat i solucions ajustades a les necessitats de cada client. La nostra professionalitat i compromís ens impulsen a buscar sempre la millor solució per a cada cas, implementant-les amb la màxima rapidesa i eficàcia.

Si esteu interessats a millorar l’eficiència energètica del vostre negoci i reduir els costos, poseu-vos en contacte amb nosaltres avui mateix. Amb GCT Energia podeu confiar en una consultoria i auditoria d’eficiència energètica que us oferirà solucions competents i a mida, basades en valors de marca com la sostenibilitat, la qualitat i la professionalitat. Junts, construirem un futur més sostenible per a tots.