Skip to content

POLITICA PRIVACITAT GRUP GCT PLUS

Responsable del tractament de les seves dades

GCT PLUS Consultoria Energètica, S.L amb NIF B67355396 i domicili Social a Passeig Pere III, 13, 1r 08242 – Manresa

GCTPLUS ETT, S.L, amb NIF B60847407 i domicili social a Passeig Pere III, núm. 13, 1r pis de 08241 – Manresa.

GCTPLUS OUTSOURCING, S.A., amb NIF A08929986 i domicili social a Passeig Pere III, 13, 1r pis de 08241 – Manresa.

GCTPLUS CONSULTORIA I FORMACIÓ, S.L. amb NIF B66482142 i domicili social a Passeig Pere III, núm. 13, 1r pis de 08241 – Manresa.

GCTPLUS FACILITY SERVICES, S.L. amb NIF B67164871 i domicili social a Passeig Pere III, núm. 13, 1r pis de 08241 – Manresa.

En endavant GRUP GCTPLUS

Les dades de contacte en referència a la gestió de protecció de dades són: lopd@gctplus.com

Finalitat del tractament

CANDIDATS

Les dades que ens facilites són utilitzades amb la finalitat de poder atendre la sol·licitud que ens formules, dins el marc de la nostra activitat de selecció i contractació de personal. Amb aquest propòsit tractarem les teves dades de les formes següents, sense esdevenir una llista exhaustiva:

 1. Per posar-nos en contacte amb tu quan sigui necessari.
 2. Valorar el teu perfil en relació amb les ofertes vacants, on no intervenen decisions automatitzades.
 3. Informar-te de possibles vacants que s’ajustin al teu perfil
 4. En cas de ser pre-seleccionat, per gestionar el procediment de selecció, el que inclou facilitar les teves dades als nostres clients per tal de valorar la teva candidatura.
 5. En cas de ser seleccionat, per gestionar tot el procediment de contractació i de la nostra relació laboral.
 6. Per complir amb la nostra política de qualitat.
 7. Per complir amb determinades obligacions legals.
CLIENTS

Les dades que ens facilites són utilitzades amb la finalitat de gestionar la nostra relació comercial. Amb aquest propòsit tractarem les teves dades de les formes següents, sense esdevenir una llista exhaustiva:

 1. Per posar-nos en contacte amb tu quan sigui necessari.
 2. Per proporcionar candidats i tota aquella informació que pugui ser del teu interès, d’acord amb la prestació de serveis que t’oferim.
 3. Per complir amb la nostra relació contractual.
 4. Per complir amb la nostra política de qualitat.
 5. Per complir amb determinades obligacions legals.
PROVEIDORS

Les dades que ens facilites són utilitzades amb la finalitat de gestionar la nostra relació comercial. Amb aquest propòsit tractarem les teves dades de les formes següents, sense esdevenir una llista exhaustiva:

 1. Per posar-nos en contacte amb tu quan sigui necessari.
 2. Per sol·licitar els teus serveis.
 3. Per complir amb la nostra relació contractual.
 4. Per complir amb la nostra política de qualitat.
 5. Per complir amb determinades obligacions legals.

Legitimació del tractament

CANDIDATS

El tractament de les teves dades es basa en el consentiment exprés que has prestat en acceptar la present política de privacitat abans de facilitar-nos les teves dades i conforme a l’interès legítim pel desenvolupament de les nostres activitats. Tens dret a retirar el teu consentiment en qualsevol moment, sens perjudici que això afecti a la licitud basat en el consentiment previ a la seva retirada.

CLIENTS I PROVEIDORS

El tractament de les teves dades es basa en l’execució del contracte del qual formem part i conforme a l’interès legítim pel desenvolupament de les nostres activitats.

Termini de conservació de les dades

CANDIDATS

Les dades es conservaran durant el temps necessari per la finalitat del seu tractament, i en tot cas per un període màxim de sis mesos des de l’última vegada que hàgim mantingut el contacte amb tu o fins el moment en que ens sol·licitis la seva supressió.

CLIENTS I PROVEIDORS

Les dades es conservaran durant el temps necessari per la finalitat del seu tractament o fins el moment en que ens sol·licitis la seva supressió. No obstant cal tenir en compte que en determinades circumstàncies ens veurem obligats a conservar les dades durant un període major per poder complir amb la normativa vigent, aplicar els nostres acords comercials o solucionar qualsevol litigi.

Veracitat i seguretat de les dades

La comunicació de les dades que ens facilites són estrictament necessàries, en cas contrari, implicaria la impossibilitat d’atendre la teva sol·licitud o d’executar la nostra relació contractual. Les dades que aportis han de ser veraces i exactes, doncs en cas contrari et faràs responsable dels possibles perjudicis en que es pugui incórrer. Amb la finalitat de mantenir les teves dades actualitzades, ens hauràs d’informar de qualsevol modificació que es produeixi al respecte.

GRUP GCTPLUS ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat i la integritat de les teves dades, així com per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.

Destinataris de les dades

CANDIDATS

Les teves dades es podran cedir a aquelles empreses interessades en el teu perfil, a empreses del GRUP GCTPLUS, a proveïdors externs de GRUP GCTPLUS per finalitats administratives, de formació i/o prevenció i a aquelles entitats integrades al sector públic per tal de complir amb les nostres obligacions legals.

CLIENTS I PROVEIDORS

Les teves dades es podran cedir a empreses del GRUP GCTPLUS, a proveïdors externs de GRUP GCTPLUS per finalitats administratives i de qualitat i a aquelles entitats integrades al sector públic per tal de complir amb les nostres obligacions legals.

Dades de tercers

En el supòsit de facilitar a GRUP GCTPLUS dades de tercers per qualsevol via, com el contacte a efectes de referències, assumeixes la responsabilitat d’informar-los de forma prèvia de tot allò previst a l’article 14 del Reglament General de Protecció de Dades.

Drets respecte les dades

Com a titular de les teves dades tens dret a sol·licitar l’accés a aquestes, la seva rectificació o supressió, així com a la limitació del seu tractament, a oposar-te al mateix i a la portabilitat de les teves dades.

Pots exercir els teus drets dirigint un escrit a lopd@gctplus.com, acompanyat d’una fotocòpia del teu document d’identitat. Així mateix, si consideres que s’ha produït una vulneració dels teus drets, pots interposar una reclamació a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.