Skip to content

La importància del monitoratge en l’optimització del consum energètic de la teva empresa

El consum energètic és una de les principals preocupacions per a les companyies, especialment en el sector industrial, on els costos de producció, com ara l’energia, poden ser significatius. És per això que el monitoratge del consum energètic s’ha convertit en una eina essencial per a optimitzar les empreses que busquen una gestió eficient i sostenible dels seus recursos.

GCT Energia estem especialitzats a donar servei a diverses empreses del sector industrial, que es troben amb grans despeses en energia. La nostra llarga trajectòria en aquest àmbit ens permet conèixer les diferents solucions que es poden aplicar a les diverses activitats empresarials. A través de l’estudi individualitzat de cada cas, som capaços de presentar solucions personalitzades per a cada problema.

Com ho fem? Oferim diversos serveis que t’ajudaran a l’optimització del consum energètic de la teva empresa:

1. Auditoria energètica: Mitjançant una anàlisi exhaustiva, identifiquem els punts on es consumeix energia i els factors que afecten el consum. Això ens permet millorar la contractació energètica i detectar oportunitats d’estalvi i millora de l’eficiència energètica de la teva empresa.

2. Assessorament i consultoria energètica: Formem part del Grup de Gestors Energètics de Catalunya i comptem amb l’aval com a auditors energètics reconeguts i autoritzats. Amb més de 500 punts de subministrament analitzats i 1.175.00 MWh de consum estudiats en l’últim exercici, estem preparats per oferir-te el millor assessorament i orientació en matèria energètica.

3. Termografies: Com a especialistes en termografia, podem detectar anomalies en el comportament tèrmic dels teus equips i instal·lacions, oferint-te alternatives per millorar l’eficiència energètica. Detectem fuites, humitats, pèrdues de calor, problemes de subministrament i avaries elèctriques, entre d’altres.

4. Sistemes de gestió energètica: Treballem amb dades perquè una gestió eficient de l’energia es basa en la informació adequada. Utilitzem diferents sistemes de gestió d’energia que ens permeten monitorar els consums, gestionar alarmes i establir indicadors clau. Això ens permet analitzar les dades i fer previsions de facturació i consums, tot en total sincronització amb la teva empresa.

5. Projectes d’energia renovable: L’energia renovable és la clau per a un futur sostenible. A GCT Energia, apostem per aquesta font d’energia neta, inesgotable i competitiva. Oferim projectes d’energia renovable que s’adapten a les necessitats de la teva empresa, aprofitant la diversitat i l’abundància d’aquesta energia en qualsevol part del planeta.

El monitoratge en l’optimització del consum energètic en empreses

Som una empresa de consultoria i enginyeria energètica que oferim solucions personalitzades per a empreses de diferents sectors. Com a membre del Grup de Gestors Energètics de Catalunya i amb una auditoria energètica reconeguda i autoritzada, posem un fort èmfasi en la sostenibilitat com a valor principal.

Amb un enfocament integral, a GCT Energia estudiem i analitzem els consums i la contractació energètica de cada client per implantar solucions idònies i ajustades, amb l’objectiu de reduir fins a un 30% del cost econòmic. A més, proporcionem un acompanyament durant tot el procés d’implantació i seguiment posterior per validar els resultats d’estalvi.
El monitoratge del consum energètic és fonamental per a l’èxit, l’optimització i el creixement sostenible de la teva empresa. Amb l’assessorament i els serveis de GCT Energia, podràs identificar les àrees d’optimització, millorar l’eficiència energètica i contribuir al desenvolupament sostenible del teu negoci. No deixis passar l’oportunitat d’aconseguir un consum més eficient i reduir els costos energètics. Contacta amb nosaltres avui mateix i descobreix com podem ajudar-te.